High Tea Brielle

In de provincie Zuid-Holland vind je Brielle, ook wel Den Briel. Deze stad telt ruim 17.000 inwoners en ligt op het eiland Voorne. Bekijk de culturele hotspots of bezoek de leuke winkels en restaurants. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Tea locaties in Brielle.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Brielle? Bekijk dan ook Oud-Beijerland en Rotterdam.

Brielle

Leuke locaties in Brielle:

Filtering

Meer over High Tea in Brielle

Je leest vaak over Brielle in de geschiedenisboeken. Brielle was namelijk de eerste stad in Nederland die in 1572 werd bevrijd door de Spanjaarden. Hier kun je alles over te weten komen tijdens een bezoek aan Historistisch Museum Den Briel. Je kunt ook een leuke wandelroute door de stad doen, dat kan zelfs met gids. Deze gids kan alles vertellen over de omgeving en de historie van Brielle.

Daarnaast kun je leuke winkels bezoeken. Er zijn zowel grote winkelketens als lokale kleine winkels te vinden. Tussendoor kun je een restaurant, terras of lunchroom bezoeken om even bij te komen. Bijvoorbeeld met een lekkere High Tea.

Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Bekijk het aanbod in Brielle en kies jouw favoriete locatie voor een gezellige High Tea!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden