High Tea Wassenaar

Wassenaar is een plaats in de provincie Zuid-Holland. Het is een dorp omringd met een bosrijke omgeving waar ook villa’s, kastelen en landhuizen staan. In Wassenaar ligt Nationaal Park de Hollandse Duinen en je hebt er een fantastische kuststrook. Na al dat moois gezien te hebben kun je er heerlijk gaan High Tea-en bij een van de leuke locaties die wij voor jou hebben geselecteerd.

Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Wassenaar? Bekijk dan ook Leiden en Den Haag 

Wassenaar

Leuke locaties in Wassenaar:

Filtering

Meer over High Tea in Wassenaar

Het gezellige dorp waar je allerlei leuke dingen kan doen is veel in trek bij toeristen. Dit komt voornamelijk door Museum Voorlinden en Attractie Duinrell met het welbekende Tikibad. Wassenaar behoort tot één van de groenste vakantiebestemmingen in Europa. Tussen Wassenaar en Voorschoten heb je een heerlijk gebied met veel wandel- en fietsroutes. Mocht je Wassenaar al helemaal gezien hebben, ga vooral ook naar Voorschoten.  Onze koning Willem-Alexander en koningin Maxima hebben tot begin 2019 op het landgoed Eikenhorst gewoond. In het centrum van Wassenaar staat een oude dorpskerk, daar werd Prinses Alexia gedoopt.

Een heerlijke high tea is altijd een goed idee in Wassenaar! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Genieten van zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes?  Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden