Moederdag High Tea

Moederdag, de dag dat je je moeder kan laten zien hoeveel jij om haar geeft. Iets wat je het liefste elke dag zou willen doen. Gelukkig is deze dag er speciaal voor gemaakt om jouw liefde aan haar te tonen. Het is vaak lastig om een leuk cadeautje uit te zoeken, daarom is het juist leuk om samen iets te doen. Een High Tea is een leuke manier om een middag te genieten met elkaar: heerlijke hapjes zoals verse scones met clotted cream, cupcakes, heerlijke taartjes, sandwiches en natuurlijk lekker veel thee. Én wie weet nemen jullie vooraf ook nog een lekker glaasje bubbels zoals Prosecco of Champagne. Kortom: een Moederdag High Tea is een cadeau dat een echte belevenis met zich meebrengt, iets wat jullie bij zal blijven.

Moederdag High Tea

Leuke High Tea locaties

Om ervoor te zorgen dat jullie een leuke High Tea hebben, moet die niet alleen goed smaken, maar is het ook erg belangrijk dat de locatie leuk is. De zoektocht naar de juiste locatie kan soms lastig zijn. Gaan jullie een dagje naar een leuke stad? Of doen jullie een High Tea in jullie eigen stad? Wij hebben een overzicht gemaakt van de leukste locaties per stad. Per locatie staat er aangegeven wat het menu is, wat het restaurant te bieden heeft en of zij rekening kunnen houden met dieetwensen. Daarnaast kun je foto’s van de locatie (en de High Tea) bekijken en recensies lezen. Op die manier kunnen jullie kijken welke locatie het beste bij jullie past en hier direct reserveren.

High Tea afhalen

Misschien is het niet mogelijk om te reserveren bij een locatie. Of vinden jullie het leuker om de High Tea mee te nemen. Er zijn veel leuke locaties waar je een High Tea kan bestellen, bekijk dus alle locaties met een High Tea To Go.  Zoek een leuk plekje waar je samen met je moeder kunt genieten. Neem bijvoorbeeld een kleedje mee en maak er een picknick van in het park, het bos, op het strand of gewoon lekker in je eigen achtertuin of op je balkon. Je hebt goed gezelschap en een lekkere High Tea, dus dat plekje komt ook wel goed!

Een echt cadeau

Vind jij het leuk om iets tastbaars te geven aan jouw moeder? Dan kun je ook kiezen voor de HighTea.nl cadeaubon. Deze bon kun je in de vorm van een kaart rechtstreeks naar je moeder toesturen of zelf geven. Zo heb je een beetje van beide! Je hebt een tastbaar cadeau: de High Tea cadeaubon in de vorm van een mooie kaart, met een envelop in thema. Je kunt hier ook een lieve boodschap opschrijven voor jouw mama. Vervolgens kunnen jullie bij een locatie naar keuze reserveren en samen genieten van de Moederdag High Tea.

Speciale actie: krijg nu gratis cadeautjes bij je HighTea.nl Moederdag cadeaubon + chocolade! Op = op. 

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden