Moederdag High Tea

Moederdag, de dag dat je je moeder kan laten zien hoeveel jij om haar geeft. Iets wat je het liefste elke dag zou willen doen. Gelukkig is deze dag er speciaal voor gemaakt om jouw liefde aan haar te tonen. Het is vaak lastig om een leuk cadeautje uit te zoeken, daarom is het juist leuk om samen iets te doen. Een High Tea is een leuke manier om een middag te genieten met elkaar: heerlijke hapjes zoals verse scones met clotted cream, cupcakes, heerlijke taartjes, sandwiches en natuurlijk lekker veel thee. Én wie weet nemen jullie vooraf ook nog een lekker glaasje bubbels zoals Prosecco of Champagne. Kortom: een Moederdag High Tea is een cadeau dat een echte belevenis met zich meebrengt, iets wat jullie bij zal blijven.

Lees snel verder voor de leukste Moederdag High Tea ideeën van 2023!

Leuke High Tea locaties

Om ervoor te zorgen dat jullie een leuke High Tea hebben, moet die niet alleen goed smaken, maar is het ook erg belangrijk dat de locatie leuk is. De zoektocht naar de juiste locatie kan soms lastig zijn. Gaan jullie een dagje naar een leuke stad? Of doen jullie een High Tea in jullie eigen stad? Wij hebben een overzicht gemaakt van de leukste locaties per stad. Per locatie staat er aangegeven wat het menu is, wat het restaurant te bieden heeft en of zij rekening kunnen houden met dieetwensen. Daarnaast kun je foto’s van de locatie (en de High Tea) bekijken en recensies lezen. Op die manier kunnen jullie kijken welke locatie het beste bij jullie past en hier direct reserveren.

Bekijk ook even welke locaties er met Moederdag 2023 een echte Moederdag High Tea organiseren!

The Cake Room Moederdag High Tea

High Tea box

Misschien is het niet mogelijk om te reserveren bij een locatie. Of vinden jullie het leuker om de High Tea mee te nemen. Bestel dan een heerlijke High Tea thuis bezorgd* en laat die de dag voor Moederdag aan huis brengen. Zo kun je jouw mams op Moederdag direct verrassen met allerlei lekkers. * De Moederdag High Tea wordt dus afwijkend op zaterdag 13 mei bezorgd.

Zoek een leuk plekje waar je samen met je moeder kunt genieten. Neem bijvoorbeeld een kleedje mee en maak er een picknick van in het park, het bos, op het strand of gewoon lekker in je eigen achtertuin of op je balkon. Je hebt goed gezelschap en een lekkere High Tea, dus dat plekje komt ook wel goed!

Moederdag High Tea thuis bezorgen

Een echt cadeau

Vind jij het leuk om iets tastbaars te geven aan jouw moeder? Dan kun je ook kiezen voor de HighTea.nl cadeaubon. Deze bon kun je in de vorm van een kaart rechtstreeks naar je moeder toesturen of zelf geven. Zo heb je een beetje van beide! Je hebt een tastbaar cadeau: de High Tea cadeaubon in de vorm van een mooie kaart, met een envelop in thema. Je kunt hier ook een lieve boodschap opschrijven voor jouw mama. Vervolgens kunnen jullie bij een locatie reserveren (keuze uit ruim 400) en samen genieten van de Moederdag High Tea.

Speciale actie: ontvang nu een gratis Afternoon Tea receptenboek bij je HighTea.nl Moederdag cadeaubon bestelling. Op = op! (Kies voor optie + Moederdagpakket in het winkelmandje)

Moederdag high tea caddeaubon

High Tea Fletcher bon

Met ruim 100 Fletcher hotels/restaurants door heel Nederland is er altijd wel eentje in de buurt. Het mooie is dat je met deze Fletcher voucher extra voordelig kunt proeven van een High Tea. Mams verrassen met een klein budget? Genieten hoeft echt niet altijd duur te zijn! Bestel nu jouw Fletcher High Tea voucher en geniet lekker samen van zo’n voordelige High Tea.

fletcher cadeau