High Tea Giethoorn

Giethoorn is ook wel het Venetië van Nederland. Het is een waterstreekdorp in Overijssel en bekend door zijn bruggetjes, waterwegen en punters. Een mooie boottocht door Giethoorn sluit je af met een heerlijke High Tea. Wij hebben de leukste High Tea locaties in Giethoorn en de omgeving geselecteerd.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Giethoorn? Bekijk dan ook Zwolle, Heerenveen en Emmen.

Giethoorn

Leuke locaties Giethoorn:

Filtering

Meer over High Tea Giethoorn

Giethoorn heeft nog geen 3.000 inwoners en is een uniek dorp in Nederland. Boerderijtjes staan op eilanden, er zijn veel bruggetjes en vonders en er is veel water. Een bezoekje aan Giethoorn kan dan ook niet zonder een prachtige vaartocht door het  dorp.  Een boottocht kan met motor- of fluisterbootjes, punters, sloepen of een rondvaart. De Gieterse punters worden gebouwd in Schreur en scheepswerf Wildeboer. Hier kun je ook een bezoekje aanbrengen.

Rond Giethoorn is een prachtig natuurgebied genaamd ‘de Wieden’. Samen met natuurgebied ‘de Weerribben’ vormt het nationaal park ‘Weerribben-Wieden’.   Hier zijn veel wilde dieren en (water)vogels te zien. Met een fluisterboot kun je varen over het water rondom het natuurgebied en de dieren bewonderen. Vanuit de uitkijktoren in het natuurgebied kun je vanaf boven de dieren en natuur zien.  De plassen in de Wieden zijn voornamelijk ontstaan door turfwinning. Naast dit natuurgebied zijn er verschillende plassen in de omgeving waarop veel watersport gedaan wordt, wat ook de moeite waard is om te zien.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden