Vegetarische High Tea

Ben jij een vegetariër, maar wil je wel genieten van een High Tea? Kies dan voor een Vegetarische High Tea en geniet van allemaal lekkere hapjes, maar dan wel zonder vlees (en vis). Een High Tea is makkelijk vegetarisch te maken, omdat het veelal hapjes zijn zonder vlees. Het komt wel voor dat er vlees of vis op de sandwiches zit of in de quiche. Daarom is het belangrijk om duidelijk aan te geven dat jij echt geen vlees wil tijdens jouw High Tea.

Thuis genieten? Bestel dan een Vega High Tea box en laat die gemakkelijk bezorgen.

vegetarische high tea

Dieetwensen

Wat zijn jouw dieetwensen? Als je wil dat de High Tea helemaal vegetarisch is, dan wordt er dus geen vlees en vis bij geserveerd. Mogelijk ben je pescotariër, dan dien je aan te geven dat je geen vlees wil, maar wel vis. Misschien wil je zelfs geen vis, maar wel vlees. Zo zijn er ook mensen die alleen halal vlees eten. Er zijn genoeg verschillende dieetwensen! Gelukkig doen de meeste restaurants er alles aan om rekening te houden met jou. Geef dit dus vooral duidelijk door.

Vega locaties

Maar bij welke locaties kun je dan terecht? Bijna alle High Tea locaties kunnen wel rekening houden met vegetariërs. De meeste High Tea’s bestaan ook uit veel zoete hapjes, waar geen vlees in verwerkt is. In sommige hartige hapjes vind je wel vlees of vis terug. Maar dit kan het restaurant in de meeste gevallen wel weglaten of vervangen voor een vega optie. Wil je echt zeker weten dat jouw High Tea vega is? Geef het dan aan tijdens de reservering en dan laat de locatie zo snel mogelijk weten of het kan. Daarnaast kun je ook kiezen voor een Vegan High Tea of een locatie die dit aanbiedt. Dan weet je zeker dat ze rekening kunnen houden met jouw dieetwens. Net zo lekker, maar dan plantaardig!

vega high tea

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden