High Tea Weert

Weert wordt ook wel de ‘Poort van Limburg’ genoemd en is omringd door prachtige natuurgebieden op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Deze gezellige Midden-Limburgse stad heeft zo’n 50.000 inwoners. Wij hebben de leukste High Tea locaties voor jou geselecteerd. Wil je meer locaties zien in de buurt van Weert? Bekijk dan ook Roermond, en Eindhoven.

Weert

Leuke locaties in Weert:

Filtering

Meer over High Tea in Weert

Weert biedt een gevarieerd aanbod aan winkels, culturele voorzieningen, goede restaurants en gezellige terrassen! Authentiek, overzichtelijk, goed bereikbaar en voor elk wat wils. De stad Weert en de vier omliggende dorpen zijn makkelijk bereikbaar.

Weert heeft zowel een compacte centrumstad als prachtige natuurgebieden. Geniet je van cultuur, sporten, winkelen of ben je meer een natuurmens? Het kan allemaal in de gemeente Weert. Het is de diversiteit die Weert zo bijzonder maakt.

Een heerlijke high tea is altijd gezellig; met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes met (meestal) onbeperkt thee. En bij scones hoort traditioneel clotted cream en jam. Om de belevenis helemaal compleet te maken kun je het arrangement starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne in plaats van gelijk met een pot thee te beginnen. Soms gebruiken restaurants in Weert overigens de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden