Ik wil reserveren

High Tea Brasserie De Stegen

 • Op locatie
 • Vegan
 • Glutenvrij

High Tea menu

High Tea – €29,50 p.p.

 • Heerlijk soepje met brood, een wrapje en bruchetta
 • Warme en hartige items (wisselend met het seizoen) 
 • Zoete lekkernijen 

Urenlang genieten van zoete en hartige snacks samen met de lekkerste theesmaken? Een ‘Delicious High Tea’ arrangement bij Brasserie de Stegen is een uitgelezen kans om bij te kletsen met familie, vrienden of collega’s. De High Tea is verdeeld over ‘3 gangen’. Als eerst geniet je van een ronde met een heerlijk soepje met brood, een wrapje en bruchetta. De tweede ronde bevat heerlijke warme en hartige items (wisselend met het seizoen) en de laatste ronde is gevuld met zoete lekkernijen om de High Tea heerlijk mee af te sluiten. 

Glutenvrij/vegan is een optie. Geef dit wel duidelijk aan bij de reservering.

Algemene info

Laat je verwennen bij Brasserie de Stegen! In het smaakvol gestylede restaurant van Best Western Hotel Nobis Asten mixt de Brabantse gastvrijheid perfect met een heerlijke internationale keuken. In ‘Brasserie De Stegen’ wordt er altijd gewerkt met de lekkerste ingrediënten van dat moment! Op deze manier werken ze bij Brasserie de Stegen, waar mogelijk, met seizoensproducten en zoveel mogelijk streekgerechten. Natuurlijk bij voorkeur biologisch en vanzelfsprekend altijd met aandacht. Met als resultaat optimale smaak.

Bestel de HighTea.nl Brasserie de Stegen cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 9.0/10
  Dick Vink
  10-03-2024
  Heerlijke high-tea, we zijn bediend door twee jonge dames, zeer vriendelijk personeel, een aanrader.
  Datum van mijn bezoek: 9 maart 2024
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  10
 • 9.0/10
  Carlijn Boon
  18-04-2023
  De High Tea was heel uitgebreid en erg lekker. Leuk dat de high tea in 4 rondes word geserveerd. Er kon ook goed rekening gehouden worden met glutenvrij.
  Datum van mijn bezoek: 16 april 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  7
  Service
  9