Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Wellness-Hotel Helmond

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Restaurant Grill Factory op Suyt in Helmond geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om te reserveren ontvang je met de vouchercode per mail.  

Fletcher Wellness-Hotel Helmond ligt in de relatief onbekende maar zeer gezellige en historische stad Helmond in Brabant, nabij Eindhoven. Het hotel beschikt over het sfeervolle Restaurant Grill Factory op Suyt. Hier worden gerechten bereid op een Big Green Egg barbecue waardoor ze een aparte smaak krijgen. Ook voor een borreltje kun je terecht in de bar en lounge van dit hotel. Natuurlijk kunt je er ook voor kiezen om gezellig bij te kletsen met vrienden en familie tijdens een High Tea.

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.0/10
  Patricia Berkel
  12-10-2020
  High Tea was prima verzorgd, voldoende qua hoeveelheid, vriendelijk personeel, leuke middag gehad.
  Datum van mijn bezoek: 28 september 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8