Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven in Leende geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om te reserveren ontvang je met de vouchercode per mail.  

In het knusse Brabantse dorpje Leende bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven. In de moderne Brasserie Jagershorst kun je naast dineren ook terecht voor een lunch of een kopje koffie met gebak. De gerechten die worden geserveerd worden gemaakt met seizoensgebonden- en lokale producten. Sluit ook eens aan voor een gezellige High Tea en klets bij in een sfeervolle ambiance.

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.0/10
  Olga Kunst
  28-08-2020
  Landelijke locatie voor high tea voor een prima prijs, was goed wat ons betreft.
  Datum van mijn bezoek: 22 augustus 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8