Over ons

Als jij net als wij ook zo kan genieten van High Tea’s, zal je ongetwijfeld al meerdere keren lang hebben moeten zoeken naar leuke adressen om een High Tea te doen. Elke keer weer verschillende restaurants en High Tea menu’s afgaan om een keuze te kunnen maken. Hoe handig zou het echter zijn als iemand voor jou, per stad, al een overzicht heeft gemaakt met de leukste en beste High Tea plekken waar je tevens direct kunt reserveren?

Dat is precies wat we op HighTea.nl hebben gedaan. Wij hebben namelijk per stad, op basis van ervaringen en reviews van echte gebruikers, een overzicht gecreëerd met daarin de beste High Tea locaties.

Van een High Tea in Gouda tot het prachtige Alkmaar. Wij streven met ons platform op landelijke schaal iedereen de mogelijkheid te geven eenvoudig de leukste lokale High Tea plek te vinden.

Waarom een High Tea via ons reserveren

Behalve dat je via ons platform eenvoudig de perfecte locatie kunt vinden, kiezen uit verschillende criteria zoals glutenrij, suikervrij kun je ook direct jouw High Tea via ons reserveren!

Hierdoor hoef je:
✓ Pas te betalen als je er daadwerkelijk bent
✓ Geen reserveringskosten te betalen
✓ Geen kosten als je annuleert (m.u.v. de High Tea workshops)

Ideaal toch? HighTea.nl: het platform met de leukste High Tea’s!

Daarnaast geven we een overzicht van het laatste nieuws, trends en lekkerste recepten om thuis eens te proberen. Blijf op de hoogte via Facebook, Instagram of Twitter.