High Tea verjaardag

Wil jij jouw verjaardag vieren op een speciale manier? Dan is een High Tea verjaardagsfeestje een heel leuk idee! Bij een verjaardag hoort natuurlijk taart. De rest van de heerlijke hapjes zijn daar een goede aanvulling op. Dit is eens iets anders dan het Hollandse kringetje met worst en kaas. Geniet lekker met je familie en vrienden van een heerlijke High Tea; hier gaat over nagepraat worden!

Thuis uitgebreid je verjaardag vieren? Dan kun je ook een High Tea bestellen en thuis laten bezorgen. Een heerlijk feestje, zonder in de keuken te hoeven staan!

high tea verjaardag

Wat kun je verwachten?

Een verjaardags High Tea kun je makkelijk reserveren bij een locatie naar wens. Vooral als je met een kleine groep gaat, kun je bijna overal terecht. Een High Tea is een feestelijke gebeurtenis die perfect past bij een verjaardag. Je kunt zelfs starten met een glaasje bubbels. Vervolgens kun je lekker veel thee verwachten, uiteraard in verschillende smaken. Heerlijke hapjes die worden geserveerd op een mooi gedekte tafel. Meestal krijg je de hapjes in verschillende rondes; van hartig naar zoet. Maar bij sommige restaurants krijg je alles in één keer op tafel, zodat je zelf kan kiezen waarmee je begint.

Denk aan sandwiches, quiche, wraps, een soepje, scones met clotted cream en jam, verschillende zoete taartjes, koekjes, macarons en muffins. Dit kan per restaurant verschillen, dus lees vooral het menu even door. Zo weet je wat je kunt verwachten.

Klein groepje

Ga je gezellig met een klein groepje je verjaardag vieren? Dan kun je bijna bij alle locaties wel een High Tea reserveren. Je krijgt een leuk tafeltje in het restaurant dat gevuld wordt met een heerlijke High Tea. Als je speciale wensen hebt kun je die natuurlijk van tevoren aangeven. Bijvoorbeeld een verjaardagstaart of versiering zoals ballonnen of sterretjes. Dan probeert het restaurant een mooie aankleding voor je te realiseren. Dan is het pas echt een verjaardagsfeestje!

Grote groep

Wil jij het echt groots aanpakken? Bijvoorbeeld omdat je 16, 21, 25, 30, 50 of een andere leeftijd bent geworden. Dan is het natuurlijk erg feestelijk om met een grote groep een High Tea te gaan doen. Bekijk dan de mogelijkheden voor een High Tea voor groepen. In sommige gevallen kun je privé ruimtes afhuren of een leuke hoek van het restaurant. Als je met een hele grote groep komt, dan is er ook een mogelijkheid om voor een buffet te gaan. Denk goed na over wat je wil, zodat jouw verjaardagsfeest onvergetelijk wordt!

high tea verjaardag

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden