High Tea Oudewater

Oudewater is een stad en gemeente in de provincie Utrecht. In 1265 verkreeg Oudewater stadsrechten en werd daarmee de oudste stad van het Groene Hart.  In de gezellige binnenstad is veel te beleven. Loop langs de mooie grachten en geniet van de rivier de Lange Linschoten die mondt in de Hollandse IJssel. Wie weet vind jij wel een terrasje aan het water waar je kunt genieten van een High Tea in Oudewater.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Oudewater? Bekijk dan ook Gouda, Bodegraven en Utrecht.

Oudewater

Leuke locaties in Oudewater:

Filtering

Meer over High Tea in Oudewater

Oudewater is een gezellig pittoresk plaatsje op de grens van Utrecht en Zuid-Holland. Eerst hoorde de stad bij Utrecht, toen weer een tijdje bij Zuid-Holland en vanaf 1970 behoort Oudewater officieel tot provincie Utrecht. In het centrum zijn veel monumenten te bewonderen. Zo kijk je je ogen uit bij de Waag, wat jarenlang de Heksenwaag is geweest. Daarnaast zijn Het Stadhuis in een mooie renaissance stijl en de oude Sint-Michaëlskerk erg bijzondere gebouwen.

Naast deze prachtige monumenten zijn er verschillende gezellige restaurantjes en koffietentjes te vinden. Hier kun je onder andere terecht voor een heerlijke High Tea. Geniet van een gezellige wandeling door de binnenstad en plof daarna neer voor die lekkere hapjes met thee.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Oudewater ontdekken? Sluit dan af met een heerlijke High Tea en je hebt een waanzinnige dag gehad!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.