High Tea in Spijkenisse

Een High Tea in Spijkenisse is makkelijk gevonden. Er zijn tientallen leuke eetgelegenheden, barretjes, kroegen en restaurants. Wij hebben de leukste locaties voor je verzameld om het iets overzichtelijker voor je te maken. De binnenstad staat bekend om haar middeleeuwse dorpskerk en korenmolen Nooitgedacht. Of breng een bezoekje aan bibliotheek de Boekenberg, waarbij het dak volledig van glas is!

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Spijkenisse? Bekijk dan ook eens RotterdamDordecht, Maassluis.

Spijkenisse

Leuke locaties in Spijkenisse:

Filtering

Meer over High Tea in Spijkenisse

Spijkenisse, een charmante plaats vlakbij Rotterdam! Je hebt hier knusse cafés en unieke boetiekjes.
Neem zeker een kijkje in de Voorstraat. In traditionele oude gebouwen vind je mooie designermode en winkeltjes met leuke handgemaakte producten.

Ook het oude groentewinkeltje MAK mag je niet missen! In dit museum  waan je je weer in 1918, toen de winkel voor het eerst haar deuren opende. Elke 1e en 3e zaterdag van de maand haar deuren voor geïnteresseerden.
Van 13.00 tot 16.30 uur kunnen zij terecht in de museum/groentewinkel en de woning erachter. Dit wordt mogelijk gemaakt door een enthousiaste groep vrijwilligers.

Je bezoek aan Spijkenisse is niet compleet zonder een kijkje bij het ultramoderne Theater de Stoep. Dit gestroomlijnde, witte gebouw heeft twee podia en begint steeds meer een stadsicoon te worden.

Je bereikt Spijkenisse door vanaf het centrum van Rotterdam een metro richting het zuidwesten te nemen. De rit duurt ongeveer een half uur. Ook met de auto is Spijkenisse goed bereikbaar.

 

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden