High Tea in Hoofddorp

Hoofddorp is een plaats in Noord-Holland met ruim 75.000 inwoners. Daarnaast is dit de hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer. In het centrum van Hoofddorp vind je verschillende restaurants, bars en lunchrooms. Deze bieden een goede basis voor een leuke High Tea. Wij hebben de leukste High Tea locaties voor jou op een rijtje gezet.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Hoofddorp? Bekijk dan ook eens Amsterdam, Haarlem en Amstelveen.

Hoofddorp

Leuke locaties in Hoofddorp:

Filtering

Meer over High Tea in Hoofddorp

Na de drooglegging van het Haarlemmermeer in 1849 werden er twee dorpen gesticht. Deze twee dorpen werden Kruisdorp en Venneperdorp genoemd. Later bleek het dat er al een Kruisdorp bestond in Zeeland, daarom werd in Kruisdorp in 1868 vernoemd naar Hoofddorp. Door de jaren heen werd dit dorp steeds groter. Dit merk je nu ook aan het aanbod van leuke winkels in het centrum.

De horecagelegenheden vind je vooral rond het Marktplein en Beursplein. Hier kun je plaatsnemen voor een ontbijtje, lunch, diner of een heerlijke High Tea. We hebben de leukste High Tea locaties voor je uitgezocht. Zo kun je lekker Hoofddorp verkennen om daarna bij te komen en bij te kletsen onder het genot van een lekker kopje thee en hapjes.

Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Bekijk de locaties in Hoofddorp en reserveer bij jouw favoriet!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden