Fletcher High Wine

Wil jij een keer een middagje genieten van allerlei heerlijke wijnen en de lekkerste hapjes? Reserveer dan een High Wine bij Fletcher! Geniet van allerlei heerlijke hapjes in combinatie met de beste wijntjes, voor slechts €17,50 per persoon. Ook leuk om als cadeau te geven. Met de Fletcher voucher kun je bij ruim 95 locaties door heel Nederland terecht voor een heerlijke High Wine. Ga lekker wijnen met vrienden, familie of collega´s.

Waar geniet je van?

 • 3 glazen Fletcher’s Cuvée per persoon
 • Een plateau met smakelijke bijpassende warme en koude hapjes

Fletcher aanbieding, nu van €59,- voor €34,95! (2 personen)

We hebben op dit moment de actie waarbij je jouw Fletcher voucher kunt bestellen tegen een speciale actieprijs van slechts €34,95 voor een High Wine voor 2 personen. Dat is nog eens voordelig genieten!

High Wine Fletcher voucher bestellen

Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders. Je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de unieke 3- en 4-sterren Fletcher hotels. Genieten doe je natuurlijk altijd samen, daarom is een Fletcher voucher voor 2 personen. Wil je met een groep gaan? Dan kun je meerdere vouchers bestellen. Alle informatie om te reserveren ontvang je met de vouchercode per mail. Met deze code kun je reserveren bij Fletcher. Dit doe je door je code op de website in te vullen en een restaurant naar wens en een datum te kiezen.

Nu hoef je alleen nog maar te wachten op de datum waarop jij gaat genieten van die heerlijke High Wine. Geniet ervan!

Fletcher High Wine voucher cadeaubon
Fletcher High Wine voucher

Geniet van heerlijke High Wine voor nog geen € 17,50 per persoon.

Koop een Fletcher voucher

Actievoorwaarden

 • De unieke reserveringscode geeft recht op een High Wine voor twee personen in één van de ruim 95 deelnemende restaurants van Fletcher Hotels.
 • Hotel Gilde, Hotel Amsterdam, Stadshotel Den Haag, Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg, Hotel Rotterdam-Airport, Hotel-Restaurant Oud London, Boutique Hotel Slaak-Rotterdam, Hotel-Restaurant Kasteel Coevorden, Beachclub Zuiderduin, De Kalkovens, Pastarestaurant Laguna, De Kromme Dissel, Restaurant NEXT en Slot Zeist zijn uitgesloten van deelname.
 • De High Wine duurt maximaal 2,5 uur (aanvang mogelijk tussen 14:00-20:00 uur).
 • Vooraf reserveren via de actiewebsite www.borrelenbijfletcher.nl is verplicht en is mogelijk tot 24 uur voor aanvang.
 • De inhoud van de High Wine kan per restaurant verschillen.
 • Deze actie is niet geschikt voor een High Wine op een specifieke datum en/of in een specifiek restaurant.
  Voor deze actie wordt per deelnemend restaurant een aantal (maar niet alle beschikbare) plaatsen beschikbaar gesteld. Het beschikbare aantal plaatsen varieert per periode en wordt beïnvloed door de populariteit van het voorkeursrestaurant op dat moment (als gevolg van feestdagen, vakanties, week- of weekenddag etc.).
 • Er zijn niet op ieder moment, bij ieder van de deelnemende restaurants, plaatsen
  beschikbaar voor deze actie. Het kan voorkomen dat de voorkeur voor een restaurant en/of datum niet beschikbaar is. Er dient dan een andere locatie en/of moment gekozen te worden.
 • Er kan geen garantie worden gegeven dat er meerdere reserveringscodes verzilverd kunnen worden voor dezelfde dag in hetzelfde restaurant. Er geldt een maximum van 6 personen (3 unieke reserveringscodes) per gezelschap.
 • Er zijn in ieder geval een of meerdere plaatsen per reserveringscode in een of meerdere van de deelnemende restaurants beschikbaar.
 • Het is mogelijk om zonder opgaaf van reden de aankoop te ontbinden gedurende 14 dagen na aankoop.
 • De unieke reserveringscode is na aankoop 2 jaar geldig.