High Tea in Leeuwarden

Leeuwarden zou wel eens het best bewaarde geheim van Nederland kunnen zijn. Vanwege zijn monumenten, musea, grachten en herenhuizen wordt het ook wel Klein Amsterdam genoemd. Maar in tegenstelling tot de hoofdstad, lopen hier nog geen hordes toeristen. Hier geniet je in alle rust van je High Tea. Leeuwarden heeft een winkelstraat die al meerdere keren is uitgeroepen tot de leukste van Nederland en biedt je allerlei geweldige hotspots.

Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Leeuwarden? Bekijk dan ook eens Drachten, Heerenveen en Groningen.

Leeuwarden

Leuke locaties in Leeuwarden:

Filtering

Meer over High Tea in Leeuwarden

Niet alleen in Pisa hebben ze een scheve toren! In Leeuwarden staat namelijk De Oldehove, een toren die 1,99 meter uit het lood hangt. Een bijzondere functie heeft de toren nooit gehad, maar hij is wel een van de belangrijkste symbolen van Leeuwarden. Aan buitengewone gebouwen heeft Leeuwarden geen gebrek. Zo kan je een bezoek brengen aan de voormalige gevangenis, Blokhuispoort. Tegenwoordig is dit markante gebouw een cultureel bedrijvencentrum. Vlakbij de Blokhuispoort ligt de Museumhaven, waar je een imponerende verzameling drijvende monumenten vindt. Ook het 18e-eeuwse stadspaleis is betoverend mooi. Hier is het Keramiekmuseum Princessehof ondergebracht. Ga je op stap met het gezin? Dan mag je AquaZoo Friesland niet missen.

Met z’n vele grachten, is Leeuwarden natuurlijk prima via het water te ontdekken. Er zijn dan ook verschillende mogelijkheden. Kies voor een rondvaart met een bootje door de binnenstad en aanschouw verborgen schatten en de bekendste bezienswaardigheden. Heb je liever meteen wat lichaamsbeweging? Dat is Stand Up Paddling ideaal voor je!

Shoppen in Leeuwarden is een belevenis op zich. In de Nieuwestad kan je niet enkel uitgebreid winkelen, je vindt er ook tientallen rijksmonumenten, waaronder De Waag. Dit eeuwenoude gebouw, dat tegenwoordig dienstdoet als restaurant, is een van de meest geliefde plekken van de stad. Natuurlijk kan je ook kiezen voor de Kleine Kerkstraat. In deze gezellige winkelstraat zitten meer dan dertig speciaalzaken. Of je nu een zoetekauw bent, of meer houdt van hartig, er is altijd iets dat bij je past.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden