High Tea Zwijndrecht

Gemeente Zwijndrecht ligt in Zuid-Holland en telt zo’n 45.000 inwoners. Zwijndrecht is een stad met geschiedenis en rivieren. Daarnaast zijn kunst en cultuur erg belangrijk in de stad. In Zwijndrecht kun je ook genieten van een heerlijke High Tea. Wij hebben voor jou de leukste High Tea locaties geselecteerd. Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Zwijndrecht? Bekijk dan ook Oud-Beijerland of Dordrecht. 

Zwijndrecht

Leuke locaties in Zwijndrecht

Filtering

Meer over High Tea in Zwijndrecht

Het ‘Drierivierenpunt’ is het drukst bevaren punt in Nederland en ligt bij Zwijndrecht. Hier komen de Noord, Oude Maas en Beneden-Merwede samen. Aan deze rivieren liggen ook plaatsen als Barendrecht, Ridderkerk, Papendrecht en Hendrik-Ido-Ambacht.

Zwijndrecht kent verschillende rijksmonumenten, zoals boerderijen uit de 18e eeuw, oude kerken, een begraafplaats in Gotische stijl en een industrie- en poldermolen. De gemeentelijke monumenten zijn ook het bezoeken waard. Het gemaal, verschillende woningen, het gemeentehuis, dijkhuizen, boerderijen en de toegangspoort zijn hier voorbeelden van. Daarnaast zijn er een aantal oorlogsmonumenten waarin de geschiedenis van de oorlog naar voren komt, zoals de vredespaal of een Joods monument.

In het Noordpark aan de Drechtoever bevindt zich Beeldenpark Zwijndrecht. In dit park zijn meer dan 30 beeldhouwwerken te vinden, voornamelijk abstracte beeldhouwwerken. Elk jaar vindt hier het Noordparkfestival plaats, een gratis muziekfestival met een levendige cultuurmarkt. Voor kinderen worden er dan ook leuke activiteiten georganiseerd en zijn diverse foodtrucks. Het doel van dit festival is om inwoners van Zwijndrecht kennis te laten maken met allerlei vormen van cultuur.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden