High Tea Houten

Zoek je een geschikte High Tea locatie in Houten? Houten ligt in het groene buitengebied van Utrecht. Zowel winkel- als natuurliefhebbers zullen zich hier prima kunnen vermaken. In Houten zelf is volop gelegenheid om te winkelen, te slenteren en te genieten van culinaire verrassingen en een High Tea. Met 140 winkels heeft Het Rond, het stadshart van Houten, een ruime variatie aan winkels en een veelzijdig assortiment. Er is voldoende parkeerruimte in de garages Spoorhaag en Kruitmolen en parkeren is daar de eerste twee uur gratis. Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Houten? Bekijk dan ook eens Utrecht of Zeist.

Houten

Leuke locaties in Houten:

Filtering

Meer over High Tea in Houten

Houten zelf is vaak het startpunt voor een dagje uit in de Kromme Rijnstreek. In dit gebied liggen vele boomgaarden en landgoederen, en er worden streekproducten geproduceerd. Daarnaast is het gebied bekend om de indrukwekkende forten die deel uitmaken van de Hollandse waterlinie die in de 17e en 18e gebouwd is. Dit gebied tussen Muiden en de Biesbosch kon onder water gezet worden, zodat de vijand niet kon naderen.

Een High Tea biedt de ideale gelegenheid om je route voor de dag te bepalen. Wil je gaan shoppen, een museum bezoeken of een rondvaart maken? Of wanneer je juist wilt bijkomen na het slenteren door de stad. Een heerlijke high tea is altijd gezellig; met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes met (meestal) onbeperkt thee. Om de belevenis helemaal compleet te maken kun je het arrangement starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne in plaats van gelijk met een pot thee te beginnen. Soms gebruiken restaurants in Amsterdam overigens de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld.

De Nieuwe Hollandse Waterlinie te bekijken. De omgeving van Houten leent zich dan ook uitstekend voor fiets- en wandeltochten. Zo kun je bijvoorbeeld de stelling van Utrecht bezoeken. Dat bestaat uit zestien forten die in twee halve cirkels ten noorden, oosten en zuiden van de stad Utrecht. In het Waterliniemuseum op Fort Vechten kun je bijvoorbeeld een interactieve ontdekkingstocht ondernemen over de verdedigingslinie en een bezoek brengen aan de toren van fort Honswijk, de oudste en grootste van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Veel forten zijn zowel van buiten als van binnen te bekijken.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden