Ik wil reserveren

High Tea Cupp Kanaalweg

 • Op locatie
 • Vegan

High Tea menu

High Tea – €25,00 p.p.

 • Diverse huisgemaakte gebakjes 
 • Hartige broodjes 
 • Scones met jam 
 • Verse sapjes 
 • Onbeperkt thee 

Wil je de High tea liever vegan of glutenarm? Geen probleem: geef dit wel duidelijk aan bij de reservering. Bij Cupp is al het lekkers ook verkrijgbaar zonder toevoeging van dierlijke producten. Zo is het leuk, lekker en verantwoord! 

Algemene info

Cupp is een tweede thuis voor elke koffieliefhebber in Utrecht. Een knusse koffiebar waar je elke dag van harte welkom bent voor waanzinnig lekkere specialty coffee en thee, een vers ontbijt of lunch en huisgebakken zoetigheden.  Bij Cupp hebben we een passie voor goede koffie. Koffie met zóveel smaak dat je blijft proeven. Koffie waar je even voor gaat zitten. In onze koffiebar in Utrecht nemen we jou mee in onze wereld.

In die koffiebar ontdek je verfijnde en verrassende smaken van specialty coffee en tea, geniet je van lekkere baksels en broodjes en van gastvrije gezelligheid. In onze koffie workshops leren wij jou zelf geweldige koffie, cappuccino en espresso zetten. Daarnaast kun jij bij Cupp Kanaalweg ook op het zonnige terras genieten van een goed glas wijn, een heerlijk speciaal biertje of een klassieke cocktail. 

‘Wat van ver komt is lekker,’ luidt het gezegde. Wij vinden: wat van dichtbij komt is nog lekkerder. Daarom halen we zoveel mogelijk ingrediënten en producten uit de regio. Wij werken met eerlijke koffie en thee, lokale producten en maken ons eigen gebak en dit proef je! Tijdens de High Tea kun je genieten van het beste wat Cupp te bieden heeft. Zo gebruiken wij de verse, verfrissende en bijzonderen theeën van Crusio, blond desembrood van de Utrechtse bakker Lavett en natuurlijk de huisgemaakt zoetigheden. Speciaal voor jou gemaakt door je favoriete barista’s van Cupp!

Bestel de HighTea.nl Cupp cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 7.0/10
  Anoniem
  25-10-2023
  We hadden een high tea gereserveerd voor 3 personen. Het restaurant was gezellig ingericht. De tafeltjes zijn klein maar met 2 tafeltjes lukte het prima. De thee kon iedereen zelf kiezen (dus per glas en niet per pot). De zoete lekkernijen waren heerlijk, de hartige wisselend. Voor de vegetariër was er geen keuze: er was maar 1 soort belegd brood en die was nou net niet zo lekker. Sterke rooksmaak. De high tea was meer dan genoeg maar wat ik wel een beetje raar vond, is dat van alles 2 stuks was terwijl we met 3 waren. Dat vind ik niet logisch.
  Datum van mijn bezoek: 24 oktober 2023
  Eten & drinken
  6
  Prijs / kwaliteit
  6
  Sfeer
  8
  Service
  8
 • 5.5/10
  Anoniem
  19-06-2023
  De tafeltjes zijn eigenlijk niet geschikt voor een high tea. Om je thee te krijgen moet je wel vragen. Helaas was niet alles lactose vrij ondanks vooraf gemeld.
  Datum van mijn bezoek: 18 juni 2023
  Eten & drinken
  5
  Prijs / kwaliteit
  5
  Sfeer
  7
  Service
  5
 • 9.5/10
  Marijn van der Meer
  15-05-2023
  Goede service, goed eten en ook meer dan voldoende. Ik vond het een geslaagde middag.
  Datum van mijn bezoek: 14 mei 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  8
  Service
  10