High Tea in Papendrecht

High Tea Papendrecht heeft een selectie gemaakt van de leukste High Tea locaties in Papendrecht. Dit doen we niet alleen. We maken onze keuzes gebaseerd op de reacties van onze fans en op onze eigen ervaringen. De volgende locaties hebben we voor je uitgekozen waar jij heerlijk, samen met vriend(inn)en, een hele middag kunt doorbrengen.

Papendrecht

Leuke locaties in Papendrecht:

Helaas, er zijn geen hightea locaties gevonden.

Filtering

Meer weten over Papendrecht

In winkelcentrum De Meent zijn meer dan honderd winkels gevestigd. Behalve heel veel modezaken, zijn hier ook warenhuizen, boekwinkels, reisbureaus, supermarkten en nog veel meer verschillende winkels. Shoppen in combinatie met een High Tea is dus prima mogelijk.

Het gebied rondom Papendrecht, de Alblasserwaard, is gelegen tussen de rivieren de Lek, Merwede en Noord. De naam Papendrecht komt mogelijk van het woord ‘papen’ (geestelijken) en ‘tricht’ of ‘drecht’ (een doorwaadbare plek in een rivier). In de dertiende eeuw begon men met het ontginnen en droogleggen van het moeras- en veengebied rondom Papendrecht. Ook werden dijken aangelegd om het dorp te beschermen tegen de overstromingen. Met name in de jaren zestig is Papendrecht flink uitgebreid en in 1986 slokte het een deel van het voormalige Wijngaarde op.

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen