High Tea in Den Bosch

Bij High Tea Den Bosch zetten we de leukste High Tea locaties uit Den Bosch voor je op een rij. De stad ligt in Noord Brabant en heet officieel ‘s-Hertogenbosch. Bij een bezoek aan deze 4e grootste stad van Noord Brabant kan een bezichtiging aan de Sint-Janskathedraal niet ontbreken. De stad staat bekend om haar gezelligheid en vriendelijke inwoners. De Korte Putstraat is een bekende straat waar je in Den Bosch terecht kunt voor een hapje en een drankje. Uiteraard kun je hier ook terecht voor een High Tea.

Den Bosch

Leuke High Tea locaties in Den Bosch:

Filtering

Meer weten over Den Bosch

De Bossche Bol is een gebakspecialiteit uit Den Bosch. De bol wordt gebakken van soezenbeslag, daarna gevuld met slagroom en geglazuurd met gesmolten chocolade. De bol wordt in Den Bosch zelf een ‘sjekladebol’ genoemd. Tijdens een High Tea heb je kans dat ééntje wordt geserveerd. Banketbakkerij Jan de Groot is één van de belangrijke producenten van de bollen. Als je nog een plekje over hebt na je High Tea moet je daar zeker even langsgaan.

De VVV van Den Bosch heeft een top 10 gemaakt van bestemmingen die je gezien moet hebben in Den Bosch. Ervaar de rust in het Bossche Broek en geniet van de skyline van de stad. Bezoek het plein de Markt, het oudste plein van de stad. Geniet van lekkernijen in de Korte Putstraat of op de Parade. De hypermoderne wijk ‘Het Paleiskwartier’ is ook een bezoekje waard of kom shoppen in de Snellestraat. Liever de natuur in? Ga dan naar de Moerputten of midden in de stad naar de Jeroen Bosch tuin. Ook de nieuwe tramkade is een tip van het VVV of ga lekker borrelen in de Uilenburg.

Kortom, genoeg tips om naast je High Tea in Den Bosch van te profiteren. Heb je zelf nog tips? Laat het ons weten!

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen