High Tea Den Bosch

Bij High Tea Den Bosch zetten we de leukste High Tea locaties uit Den Bosch voor je op een rij. De stad ligt in Noord Brabant en heet officieel ‘s-Hertogenbosch. Bij een bezoek aan deze 4e grootste stad van Noord Brabant kan een bezichtiging aan de Sint-Janskathedraal niet ontbreken. De stad staat bekend om haar gezelligheid en vriendelijke inwoners. De Korte Putstraat is een bekende straat waar je in Den Bosch terecht kunt voor een hapje en een drankje. Uiteraard kun je hier ook terecht voor een High Tea.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Den Bosch? Bekijk dan ook Tilburg, Nijmegen en Eindhoven.

Den Bosch

Leuke locaties in Den Bosch:

Filtering

Meer over High Tea in Den Bosch

De Bossche Bol is een gebakspecialiteit uit Den Bosch. De bol wordt gebakken van soezenbeslag, daarna gevuld met slagroom en geglazuurd met gesmolten chocolade. De bol wordt in Den Bosch zelf een ‘sjekladebol’ genoemd. Tijdens een High Tea heb je kans dat ééntje wordt geserveerd. Banketbakkerij Jan de Groot is één van de belangrijke producenten van de bollen. Als je nog een plekje over hebt na je High Tea moet je daar zeker even langsgaan.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

De VVV van Den Bosch heeft een top 10 gemaakt van bestemmingen die je gezien moet hebben in Den Bosch. Ervaar de rust in het Bossche Broek en geniet van de skyline van de stad. Bezoek het plein de Markt, het oudste plein van de stad. Geniet van lekkernijen in de Korte Putstraat of op de Parade. De hypermoderne wijk ‘Het Paleiskwartier’ is ook een bezoekje waard of kom shoppen in de Snellestraat. Liever de natuur in? Ga dan naar de Moerputten of midden in de stad naar de Jeroen Bosch tuin. Ook de nieuwe tramkade is een tip van het VVV of ga lekker borrelen in de Uilenburg.

Kortom, genoeg tips om naast je High Tea in Den Bosch van te profiteren. Heb je zelf nog tips? Laat het ons weten! Den Bosch heeft ook erg leuke dorpjes in de buurt. Reserveer een High Tea in Vught, Berlicum of Helvoirt.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden