Ik wil reserveren

High Tea Bakkerij Royal

 • Op locatie

High Tea menu

Royal Afternoon Tea – € 29,00 p.p.

Hartige hapjes

 • Soepje
 • Brood uit eigen bakkerij
 • Huisgemaakte smeersels
 • Brabantse mini-worstenbroodjes

Zoete hapjes

 • Scones met lemon curd
 • Pasteis de nata
 • Frambozen cheesecake
 • Mini Bossche bol

Dranken

 • Koffie
 • Losse thee van Blanche Dael uit Maastricht

Dieetwensen zijn mogelijk, geef dit wel minimaal 2 dagen van tevoren door.

Let op: Bij het plaatsen van een reservering wordt er een volledige aanbetaling gevraagd. 

Algemene info

Als sinds 1900 worden er Bossche bollen gemaakt in de Bossche Visstraat. Bakkerij Royal is inmiddels de derde bakkerij die gevestigd is in de Visstraat en dagelijks de échte Bossche bollen maakt. Ze maken de Bossche bollen zeven dagen per week vers om van de allerbeste kwaliteit te voorzien. In de winkel kun je ‘live’ zien hoe de échte Bossche bol wordt gemaakt. Als kenners van de Bossche bol adviseren zij je natuurlijk sterk om die van Bakkerij Royal te eten.

Kom in het mooie ’s-Hertogenbosch genieten van de veelzijdige smaken losse thee van Blanche Dael uit Maastricht, oftewel de beste ambachtelijke theepakkerij van ons land. Daarbij krijg je alleen maar lekkere producten geserveerd uit eigen bakkerij. King Charles zou zijn vingers erbij aflikken!

De High Tea bestaat uit twee rondes waarbij we starten met een hartige ronde en afsluiten met een zoete ronde van verschillende lekkernijen uit eigen bakkerij. Alles om het feest compleet te maken! Ze verkiezen kwaliteit boven kwantiteit, maar het zal jou aan niets ontbreken. Je start met een uitgebreide hartige ronde met luxe hapjes en ambachtelijk brood uit eigen bakkerij. Wat dacht je een heerlijk soepje, toast met brie en nog veel meer lekkers. Ook eigen brood met diverse huisgemaakte smeersels komt op tafel. En niet te vergeten de échte Brabantse mini-worstenbroodjes!

Bij het afsluitende zoete gedeelte serveren ze volop lekkers zoals warme scones met lemon curd, pasteís de nata en frambozen cheesecake. Uiteraard mag hun eigen mini Bossche bol hier niet ontbreken. De enige échte! Alles wordt vers gemaakt in de bakkerij. Ze maken er een smakelijk feestje van!

Ook qua dranken pakken ze uit: Naast de verschillende soorten thee, serveren ze heerlijke koffie. De thee kunt je zelf naar hartenlust pakken van het theebuffet met ingebouwde Quooker. Thee en koffie van Blanche Dael zijn bij de High Tea inbegrepen. Speciale koffies, zoals cappuccino en latte, kun je ook gewoon bestellen; je betaalt hiervoor een kleine meerprijs. Andere dranken zoals Prosecco, bier en wijn zijn exclusief, maar uiteraard wel te bestellen.

Bestel de HighTea.nl Bakkerij Royal cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 9.3/10
  Hanny van Laarhoven
  30-03-2024
  Samen met mijn vriendin genoten van een heerlijke hightea ! Eerst een lekkere hartige plank, daarna een nog heerlijke zoete plank! Fijn personeel ! We gaan nog eens terug! Tot snel!
  Datum van mijn bezoek: 28 maart 2024
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  7
  Service
  10
 • 7.8/10
  Sandra Arts
  4-03-2024
  Begonnen met een workshop worstenbroodjes maken. effe lekken shoppen en aansluitend een goed verzorgde high tea met veel keuze. Het was erg lekker, iets te veel. de heerlijke bossebol konden we ingepakt meenemen. bedankt we hebben genoten. groetjes Helanda en Sandra
  Datum van mijn bezoek: 3 maart 2024
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  7
  Service
  8
 • 7.0/10
  Anoniem
  8-01-2024
  Heel lekker gegeten, de thee was ook lekker. Verbeterpuntjes: we moesten lang wachten en het was koud. We vonden het ook uitzonderlijk dat we het totale bedrag vooraf moesten betalen. Dat hadden we nog nooit eerder meegemaakt.
  Datum van mijn bezoek: 7 januari 2024
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  5
  Sfeer
  7
  Service
  7