High Tea Ommen

Tussen de bossen en aan de oever van de Vecht ligt Ommen. Ommen is één van de oudste Hanzesteden van Overijssel. De mooie natuurgebieden in de omgeving zijn ideaal voor een mooie wandeling of fietstocht. Misschien kun je afsluiten met een heerlijke High Tea bij een landgoed of in het centrum van Ommen. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Tea locaties in (de omgeving van) Ommen. Ben je benieuwd naar locaties in de buurt van Ommen. Bekijk dan ook eens Giethoorn, ZwolleRaalte, Meppel, Vilsteren of Dedemsvaart.

Ommen

Leuke locaties in Ommen:

Filtering

Meer over High Tea in Ommen

Ommen heeft een uitgebreide natuur met bossen, heide, zandverstuivingen en rivieren.  Ommen is de populairste stad in het Vechtdal. Vanuit Ommen kun je verschillende dorpen bezoeken in het Vechtdal. Je kunt bijvoorbeeld met de boot naar Dalfsen. Ommen zelf heeft een historisch centrum met een hoofdstraat en kleinere straatjes. Er is een ruim aanbod aan winkels en leuke boetiekjes. De sfeer in de binnenstad is ontspannen en gezellig. Naast de winkeltjes zijn er genoeg restaurantjes waar je kunt genieten van het historisch Ommen.

Naast de prachtige natuur en de winkels is Ommen in bezit van een aantal landgoederen en historische molens. Die zijn de moeite waard om te bekijken. Wanneer je meer informatie wilt over Ommen kun je musea bezoeken, zoals het Streekmuseum,  het Nationaal Tinnen Figuren Museum, het Vliegermuseum en het Landbouwmuseum. Of bezoek een mooi atelier. Om de dag af te sluiten geniet je van een heerlijke High Tea.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden