Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Aan de voet van het natuurgebied Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug vind je het prachtige Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn. Voor een gezellig avondje laat je je meenemen door de chef-kok en zijn keukenbrigade naar een wereld van puur genieten en ambachtelijke gerechten tijdens een culinair diner. Even bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje? Dat kan tijdens een gezellige borrel of heerlijke High Tea. 

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Jaimy Fuik
  19-01-2023
  De High Tea bij Fletcher is goed bevallen. Het personeel is aardig en het eten was goed.
  Datum van mijn bezoek: 10 januari 2023
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  7
  Service
  9
 • 8.0/10
  Cynthia
  10-10-2020
  Wat een prima high tea, vriendelijk personeel en voldoende qua hoeveelheid. Prima!
  Datum van mijn bezoek: 28 september 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8