High Tea in Apeldoorn

Als we denken aan Apeldoorn, dan denken we aan Paleis Het Loo. Maar Apeldoorn biedt zoveel meer! Zo staat de Apeldoornse binnenstad bekend om zijn vele en gevarieerde winkels. In de talrijke straatjes vind je daarnaast gezellige terrassen, cafés en restaurants. Op gastronomisch gebied zit je sowieso gebakken: elk jaar hebben ze er de ‘Culinaire Seizoensroute’. Voor of na het shoppen, cultuursnuiven of wandelen: het is in Apeldoorn altijd de juiste tijd voor een High Tea.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Apeldoorn? Bekijk dan ook Arnhem, Amersfoort en Zwolle.

Apeldoorn

Leuke locaties in Apeldoorn:

Filtering

Meer over High Tea in Apeldoorn

Trek gerust een aantal dagen uit om Apeldoorn te leren kennen, er valt zoveel te ontdekken! Bezoek bijvoorbeeld het voormalige zendstation Radio Kootwijk. Dit monumentale pand werd een eeuw geleden gebouwd met een bijzonder doel, namelijk radiotelegrafisch contact met toenmalig Nederlands-Indië. Houd je van kunst en cultuur? Ga dan naar CODA! Met een museum, bibliotheek en archief, is CODA hét cultuurhuis van Apeldoorn.

Trek je eropuit met kinderen? Bezoek dan zeker Apelheul. In dit geweldige park lopen de meeste apen gewoon los tussen de bezoekers. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog Kinderpretpark Julianatoren. In dit pretpark zijn meer dan 60 spectaculaire attracties én leuke shows, kinderen hebben er de tijd van hun leven! Is iedereen moe van het aapjes kijken en de adembenemende achtbanen? Maak dan een ritje in een historische stoomtrein. Geniet van de natuur terwijl je rondrijdt in een stukje geschiedenis!

Apeldoorn is ook ideaal om te wandelen of fietsen. Als je wil wandelen, kies dan een keer voor een van de stadswandelingen. Op deze manier kan je alles leren over de geschiedenis en kom je op de meest unieke plekken. Maar uiteraard kan je ook de natuur verkennen. In de uitgestrekte bossen rondom Apeldoorn kan je uren doorbrengen. Houd wel goed je ogen open, de kans is namelijk groot dat je wild kan spotten! Wil je fietsen? Overweeg dan zeker de Oranjeroute. Deze 32 km lange fietsroute start en eindigt bij Paleis Het Loo en leid je dwars door de Veluwe. En wil je even bijkomen van alles? Geniet dan tussendoor van een lekkere High Tea.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden