High Tea Raalte

Het centrum van Raalte staat in de top 3 winkelgebieden van Overijssel. In het centrum heerst een fijne winkelsfeer, waarbij je op je gemak door de winkelstraten kunt struinen. Je komt langs lokale winkeliers en bekendere winkelketens. Een dagje shoppen in Raalte kan niet zonder een gezellige High Tea met je vriendinnen. Wij selecteerden de leukste High Tea locaties in Raalte en de omgeving, bijvoorbeeld Nieuw Heeten. Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Raalte? Bekijk dan ook eens Meppel, Zwolle of Ommen.

Raalte

Leuke locaties in Raalte

Filtering

Meer over High Tea in Raalte

Raalte telt bijna 20.000 inwoners en deze plaats in de gemeente Overijssel is in het centrum van Salland. Salland is een landstreek in het westen van de provincie. Raalte heeft mooie bezienswaardigheden zoals de hervormde Plaskerk, de rooms-katholieke basiliek en het American Motorcycle Museum met oude Amerikaans motoren. Er zijn een aantal rijksmonumenten te vinden, zoals boerderijen, kerken, een kasteel en begraafplaatsen. Ook de geschiedenis van de oorlog is zichtbaar in een aantal monumenten. Zo vind je er onder andere een herdenkingsraam en een Brits erehof.

De inwoners van Raalte zijn niet weg van leuke feesten. Er zijn jaarlijks twee grote feesten. ‘Stöppelhaene’ is een oogstfeest en wordt al sinds 1951 elk laatste weekend van augustus gevierd. ‘Ribs & Blues’ is een muziekfeest, wat gehouden wordt in het pinksterweekend. Andere feesten zijn het Salland Festival, Streetlive, Pedro Pico Pop, Salland Natuur Fair en Leontien Ladies ride.

Een High Tea biedt de ideale gelegenheid om je route voor de dag te bepalen. Wil je gaan shoppen, een museum bezoeken of een rondvaart maken? Of wanneer je juist wilt bijkomen na het slenteren door de stad. Een heerlijke high tea is altijd gezellig; met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes met (meestal) onbeperkt thee. Om de belevenis helemaal compleet te maken kun je het arrangement starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne in plaats van gelijk met een pot thee te beginnen. Kortom de perfecte dag om je dagje Raalte compleet te maken.

 

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden