High Tea Zutphen

In de provincie Gelderland vind je de Zutphen. Deze stad heeft ongeveer 40.000 inwoners. Zutphen bestaat al meer dan 1700 jaar en is uitgegroeid tot een gezellige, bruisende stad. Er zijn veel leuke restaurantjes waar je gezellig kan eten of terecht kunt voor een High Tea. Wij hebben de leukste High Tea locaties voor jou geselecteerd.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Zutphen? Bekijk dan ook Lochem en Deventer.

Zutphen

Leuke locaties in Zutphen:

Filtering

Meer over High Tea in Zutphen

De historische binnenstad geeft een mooi contrast met de moderne delen.  Je vindt hier grote winkelketens, maar ook lokale speciaalzaken en bijzondere galerieën. Op elke donderdag en zaterdag is er een leuke markt waar je terecht kunt voor verschillende spulletjes en lekker te eten en drinken. Dit zorgt voor een gezellige sfeer in de stad. Maar ook als er geen markt is, kun je hier erg leuk winkelen. Pak tussendoor een terrasje of ga binnen zitten bij een van de gezellige eetgelegenheden. Een High Tea is dé manier om even lekker bij te komen van jouw dag in Zutphen.

Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Maak je daarna jouw route af door de stad? Of trek je de natuur in? In de buurt van Zutphen kun je erg leuk lopen door de bossen. Daarnaast zijn er ook veel fiets en mountainbike routes die zeker de moeite waard zijn.

Bekijk het aanbod in Zutphen en kies jouw favoriete locatie voor een gezellige High Tea!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden