Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Restaurant Landgoed Huis te Eerbeek geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail.

Aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom vind je het sprookjesachtige Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek. Het 14e-eeuws landhuis is omgetoverd tot een modern hotel en beschikt over een stijlvol restaurant waar je kunt genieten van tongstrelende gerechten. Ben je op zoek naar een locatie waar je rustig kan bijkletsen met vrienden en familie? Schuif hier dan eens aan voor een gezellige borrel of High Tea.

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Erica de Jongh
  21-08-2020
  Leuke locatie voor high tea voor een prima prijs, lekker gegeten, vriendelijk personeel en een gezellige middag gehad.
  Datum van mijn bezoek: 17 augustus 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  9
  Service
  8