High Tea in Enkhuizen

Enkhuizen is een stad in de provincie Noord-Holland. Het is gelegen aan het Markermeer en het IJsselmeer. De stad staat bekend als de ‘Haringstad’. Vroeger was Enkhuizen het centrum voor de haringvisserij. Het proeven van haring kan niet ontbreken bij een dagje Enkhuizen. Een High Tea in Enkhuizen is ook erg leuk. Wij hebben de leukste High Tea locaties in Enkhuizen geselecteerd. Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Enkhuizen? Bekijk dan ook eens  Lelystad of Volendam .

Enkhuizen

Leuke locaties in Enkhuizen

Filtering

Meer over High Tea in Enkhuizen

Het centrum van Enkhuizen straalt de sfeer van de Gouden Eeuw nog steeds uit. Met prachtige monumentale gebouwen en verdedigingswerken is de geschiedenis zichtbaar. Binnen de oude vestingwal zijn 366 rijksmonumenten te vinden, zoals stadspoort de Drommedaris, het Stadhuis, de Stadsgevangenis, de Enkhuizer Waag en de Munt, het gebouw waar VOC-munten werden geslagen. Met de Stadswandeling van Enkhuizen kun je de geschiedenis in duiken door een wandeling met een gids.

Voor de kinderen is er een betoverend park te vinden in Enkhuizen. In Sprookjeswonderland kun je binnen gluren bij kabouterhuisjes en varen in een Dobberbootje. Je kunt dieren aaien in de kinderboerderij,  spelen in een enorme speeltuin of maak een ritje in een oldtimer. In de zomer heeft het park haar eigen prachtige bloementuin.

De West-Friese Waterweken, de Klipperrace en het Jazzfestival zijn een greep uit de vele evenementen die ieder jaar in en om de haven worden georganiseerd. De haven is een mooie plek voor watersporters. Ook aan cultuur is geen gebrek. In het Zuiderzeemuseum tonen ambachtslieden hun werk en krijg je een indruk van het leven aan zee. Ook het Flessenscheepjesmuseum, Visserijmuseum en het Enkhuizer Almanakmuseum zijn een bezoekje waard. Om te winkelen zit je in Enkhuizen ook goed. De gezellige binnenstad heeft een aanbod van verrassende kleine en grote winkels.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden