High Tea Roermond

In het gezellige Limburg vind je Roermond, een stad  met ruim 58.000 inwoners. Deze stad heeft een mooie ligging aan de samenvloeiing van de Roer en de Maas. Vaar jij met een boot de binnenstad in? Of maak je liever een stadswandeling? Tussendoor kun je mooi stoppen voor een lekkere High Tea bij een van de restaurants. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Tea locaties in Roermond.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Roermond? Bekijk dan ook Sittard en Venlo.

Roermond

Leuke locaties in Roermond:

Filtering

Meer over High Tea in Roermond

Roermond, de stad aan het water. Vaar jij Roermond binnen of maak je een wandeling langs het water? In de Maasplassen, die aan het centrum liggen, kun je rondvaarten doen, suppen of een bootje huren.  Vervolgens kun je zo de stad in lopen om verschillende winkels te bezoeken. Bekijk lokale speciaalzaken, kleine winkelketens en grote winkels. Er is voor ieder wat wils.

Bezoek leuke restaurants, lunchrooms en bars en ervaar de Roermondse gezelligheid. Proef een Roermonds Christoffelgebakje, een Limburgs biertje of geniet van een uitgebreide High Tea.

Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Bekijk het aanbod in Roermond en kies jouw favoriete locatie voor een gezellige High Tea!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden