Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Fletcher Hotel-Restaurant La Ville Blanche vind je in het centrum van Thorn, vanwege de vele witgepleisterde gebouwen ook wel ‘het witte stadje’ genoemd. Met je hele gezelschap kun je genieten van een High Tea en even gezellig bijkletsen. Wil je proeven van het echte Bourgondische leven in Limburg? Dan moet je zeker dineren in het restaurant van Hotel-Restaurant La Ville Blanche. Maar ook voor een gezellig borrel kun je terecht bij dit sfeervolle hotel.

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Desiree Berk
  21-08-2020
  Was een heerlijke high tea op deze sfeervolle locatie, lekker gegeten, vriendelijk personeel en gezellige middag gehad.
  Datum van mijn bezoek: 18 augustus 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  9
  Service
  8