High Tea Renesse

Renesse is een gezellig, toeristisch dorpje in Zeeland. Het dorp is zo geliefd, omdat het te vinden is aan de Kop van Schouwen op Schouwen-Duiveland. Dit is een prachtige ligging aan de zee. Daarnaast zijn er ook veel gezellige restaurants en bars die een goede basis leggen voor een gezellige High Tea. Wij hebben de leukste High Tea locaties voor jou uitgezocht.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Renesse? Bekijk dan ook Middelburg.

Renesse

Leuke locaties in Renesse:

Filtering

Meer over High Tea in Renesse

Renesse is een bruisende plek waar veel vakantiegangers naar toe trekken. Dat is ook niet zo gek met ruim 17 kilometer strand. Naast het prachtige strand waar het goed vertoeven is, vind je ook bossen in Renesse. Je kunt dus erg leuk de natuur in trekken.

Slot Moermond kun je ook zeker niet missen. Dit slot uit 1513 staat op een prachtig landgoed. Loop terug via het dorp en bezoek leuke winkeltjes. Hier zijn er ook veel gezellige restaurants, terrassen en bars. Waar je terecht kunt voor een lekker drankje of voor een gezellige High Tea.

Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Bekijk het aanbod in Renesse en kies jouw favoriete locatie voor een gezellige High Tea!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.