High Tea Schoonhoven

Schoonhoven is een mooi historisch klein stadje in gemeente Krimpenerwaard. Het is een stad waar veel geschiedenis te vinden is. Geniet van de mooie wateren, kleine bruggetjes en prachtige veerponten. Combineer je dagje weg met een gezellige High Tea in één van de leuke restaurantjes of cafeetjes. Wij hebben de leukste High Tea locaties voor jou uitgezocht!

Schoonhoven

Leuke locaties in Schoonhoven:

Filtering

Meer over High Tea in Schoonhoven

In de gemeente Krimpenerwaard in Zuid-Holland vind je het kleine stadje Schoonhoven. Het is een prachtige historische stad wat je terugziet in het stadscentrum. De stad staat bekend om de zilversmeden en zilverindustrie. Schoonhoven is ontstaan langs de rivier de Zevender. Geniet van de mooie bruggetjes, oude gebouwen en unieke veerponten.

Hoewel Schoonhoven een kleine stad is, is er genoeg te doen en te zien. Zo kan je het Nederlandse Zilvermuseum bezoeken en de geschiedenis van dit stadje ontdekken. Neem ook eens een kijkje in het stadhuis van Schoonhoven. Het stadhuis bezit namelijk vijftig klokken tellend carillon. Verder kan je nog genieten van de Grote of Bartholomeüskerk en de 19e-eeuwse voormalige synagoge genaamd Edelambachtshuys.

Combineer je dagje cultuur snuiven met heerlijke High Tea bestaande uit lekkere zoete en hartige hapjes. Je kan denken aan scones met clotted cream en jam, lekkere taartjes, verse sandwiches, brownies, lekkere koekjes en nog veel meer. Natuurlijk in combinatie met liters thee!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden