High Tea Woerden

De stad Woerden met meer dan 52.000 inwoners is te vinden in het westen van Utrecht. Een vestingstad met ruim 2000 jaar geschiedenis, attracties, leuke evenementen en een leuk centrum. Wij geven je een overzicht van de leukste High Tea’s in deze stad op basis van ervaring en recensies.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Woerden? Bekijk dan ook Bodegraven, Gouda en Oudewater.

Woerden

Leuke locaties in Woerden:

Filtering

Meer over High Tea in Woerden

Evenals andere steden is ook in Woerden de High Tea erg populair. Je ziet steeds meer lokale ondernemers die inspelen op dit fenomeen. Niet alleen de Woerdenaar zelf, want zo wordt een lokale inwoner genoemd, geniet van de High Tea, maar ook de vele toeristen die jaarlijks de stad bezoeken. In Gouda, een stad in de buurt van Woerden, zijn ook prachtige locaties voor een High Tea te vinden.

Bezoekers in Woerden kunnen genieten van een wandeling door de historische binnenstad, waar vele monumenten en bezienswaardigheden te vinden zijn, zoals het Kasteel Woerden en de Sint-Bonaventurakerk. Naast deze culturele activiteiten biedt Woerden ook volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van lekker eten en drinken. Een High Tea is dan ook een heerlijke manier om even bij te komen na een dagje sightseeing.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Neem snel een kijkje bij de verschillende High Tea locaties die High Tea Woerden voor je heeft verzameld om te zien waar jij het beste een reservering kunt maken. Reserveer snel!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden