High Tea in Zwolle

Zwolle is een oorspronkelijke handelsstad. Dit is mede ontstaan, dankzij de goede ligging aan de verschillende rivieren waarover de handel makkelijk kon worden gedreven. Of er vroeger ook al High Tea Zwolle was denken wij niet. Wel weten we dat Zwolle, de hoofdstad van de provincie Overijssel, een stad is met een rijke geschiedenis. De levendigheid die kenmerkend is voor de vroegere handelsstad is nog steeds in Zwolle terug te vinden. Wij hebben met High Tea Zwolle de leukste locaties voor je op een rij gezet die er voor moeten zorgen dat jouw dag onvergetelijk wordt.

Zwolle

Leukste High Tea locaties in Zwolle:

Filtering

Meer weten over Zwolle

High Tea Zwolle tijdens een lekker dagje uit. Zoals we al eerder aangaven staat Zwolle bekend om haar levendige stadscentrum. In de winter is in de binnenstad het grootste ijsbeelden evenement van Nederland. Probeer ook eens de typisch Zwolse balletjes, whiskey of mosterd. Het stadscentrum van Zwolle is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar vanaf het Centraal Station.

Om de stad nog beter te leren kennen kun je bij het VVV kantoor ook diverse stadswandelingen boeken. Daarna kun je lekker genieten van een High Tea in Zwolle. Zoals elke stad hebben ook de inwoners van Zwolle een bijnaam. De Zwollenaren worden ook wel ‘Blauwvingers’ genoemd. Deze blauwe vingers zouden zij hebben overgehouden aan het tellen van de koperen munten na de verkoop van een klokkenspel aan Kampen. Wil je het hele verhaal weten? Vraag daar dan naar bij de ober tijdens je High Tea in Zwolle!

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen