High Tea in Zwolle

Zwolle is een oorspronkelijke handelsstad. Dit is mede ontstaan, dankzij de goede ligging aan de verschillende rivieren waarover de handel makkelijk kon worden gedreven. Of er vroeger ook al High Tea Zwolle was denken wij niet. Wel weten we dat Zwolle, de hoofdstad van de provincie Overijssel, een stad is met een rijke geschiedenis. De levendigheid die kenmerkend is voor de vroegere handelsstad is nog steeds in Zwolle terug te vinden. Wij hebben met High Tea Zwolle de leukste locaties voor je op een rij gezet die er voor moeten zorgen dat jouw dag onvergetelijk wordt. Wil je meer locaties zien in de buurt van Zwolle? Bekijk dan ook Ommen, Raalte of Meppel.

Zwolle

Leuke locaties in Zwolle:

Filtering

Meer weten over Zwolle

High Tea Zwolle tijdens een lekker dagje uit. Zoals we al eerder aangaven staat Zwolle bekend om haar levendige stadscentrum. In de winter is in de binnenstad het grootste ijsbeelden evenement van Nederland. Probeer ook eens de typisch Zwolse balletjes, whiskey of mosterd. Het stadscentrum van Zwolle is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar vanaf het Centraal Station.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Om de stad nog beter te leren kennen kun je bij het VVV kantoor ook diverse stadswandelingen boeken. Daarna kun je lekker genieten van een High Tea in Zwolle. Zoals elke stad hebben ook de inwoners van Zwolle een bijnaam. De Zwollenaren worden ook wel ‘Blauwvingers’ genoemd. Deze blauwe vingers zouden zij hebben overgehouden aan het tellen van de koperen munten na de verkoop van een klokkenspel aan Kampen. Wil je het hele verhaal weten? Vraag daar dan naar bij de ober tijdens je High Tea in Zwolle!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden