High Tea in Oss

Oss is een stad in Noord-Brabant, gelegen tussen Nijmegen en Den Bosch. Met ongeveer 60.000 inwoners is Oss een unieke plek in het Brabantse landschap. Met de bossen, heidevelden en een gezellige binnenstad hoef je je nooit te vervelen. De bruisende stad biedt veel leuks! We hebben de leukste High Tea locaties voor jou uitgezocht.

Oss

Leuke locaties in Oss:

Filtering

Meer over High Tea in Oss

Oss heeft de voordelen van een dorp, maar dan in een stad. Het is een bruisende stad met de dorpse gastvrijheid. Ontdek de geschiedenis en kom de grote of kleine schatten tegen in Oss. Ga naar Ravenstein en Megen om daar de geschiedenis in te ademen. Eindig je dag met een heerlijke High Tea.

Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Genieten van zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes?  Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden