High Tea in Maastricht

Stad van de goede smaak. En dus de ideale plaats voor een smaakvolle high tea. Maastricht is een stad met een rijke historie en een plek met veel gezichten. Wil je vooral genieten van kunst en cultuur? Of zoek je eerder gevarieerde natuur? In Maastricht vind je het allemaal. Maastricht is niet voor niets erg geliefd: een ultieme modestad, vol met culturele schatten, mooie natuur en een bourgondische levensstijl. Ben je benieuwd naar meer locaties in de omgeving van Maastricht? Bekijk dan eens Sittard.

Maastricht

Leuke locaties in Maastricht:

Filtering

Meer weten over Maastricht

In Maastricht valt zo veel te beleven, dat het niet lukt in een dag. Alleen de musea zijn er al zo talrijk, dat je er dagen aan kunt spenderen. De belangrijkste bezienswaardigheid is wellicht de schatkamer in de Sint Servaas Basiliek. Daarnaast heb je bijvoorbeeld Natuurhistorisch Museum Maastricht, Bonnefantenmuseum, Marres en Museum aan het Vrijthof. Of wat dacht je van Brouwerij Bosch? Dat is letterlijk cultuur proeven!

Ben je een boekenliefhebber? Dan moet je boekhandel Dominicanen bezoeken. Deze is gevestigd in de eeuwenoude Dominicanenkerk en is zo mooi en bijzonder, dat het zelfs een must-see is als je niet van lezen houdt. Doordat de geschiedenis van Maastricht eeuwenlang door de aanwezigheid van militairen is bepaald, ontstonden er imposante vestigingswerken, die ook meer dan een bezichtiging waard zijn. En waar je zeker een kijkje moet nemen bij je bezoek aan Maastricht, is het prachtige Vrijthof. Dit bijzondere plein in hartje stad biedt decor voor vele zomerconcerten, maar is het hele jaar door een lust voor het oog. Rondom het Vrijthof staan tal van buitengewone historische gebouwen. Bovendien zijn er rond dit plein ook de nodige gezellige terrassen en prachtige hotels te vinden. Het Vrijthof is de perfecte plek om even rustig te genieten van een High Tea.

Heb je het boven de grond allemaal wel gezien? Ga dan underground! Maastricht Underground is de benaming voor hetgeen wat er te zien en te doen is in Fort Sint Pieter, Grotten Noord, de Kazematten en Grotten Zonneberg. Echt een belevenis voor iedereen.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden