Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Het compleet vernieuwde en moderne Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg is omringd door het prachtige Limburgse heuvellandschap en is slechts enkele kilometers verwijderd van het bekende Drielandenpunt. Het hotel beschikt over een compleet gerenoveerde bar met een ruime lounge en open haard waar je heerlijk kunt borrelen. In het restaurant kun je genieten van Frans georiënteerde en lokale specialiteiten of schuif aan voor een gezellige High Tea met familie en vrienden.

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.0/10
  Merel Janssen
  28-08-2020
  Prima locatie voor high tea, lekker goed, vriendelijk personeel en een leuke middag gehad.
  Datum van mijn bezoek: 27 augustus 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8