High Tea Rijswijk

Rijswijk is bekend door de vele bedrijven die zich vestigen in de stad, maar het heeft meer te bieden dan een bedrijvenlocatie. Zo zijn er historische monumenten bewaard gebleven en is er een groot aanbod aan winkels en horeca. In de groene zones van Rijswijk is er ruimte voor een wandeling of te genieten van de rust. Ontdek hieronder de leuke High Tea locaties die de stad en omgeving aanbiedt en kies zelf welke locatie het beste bij je past. Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Rijswijk? Bekijk dan ook eens Den Haag of Delft.

 

Rijswijk

Leuke locaties in Rijswijk:

Filtering

Meer over High Tea Rijswijk

De oude historische dorpskern is bewaard gebleven en hier bevinden zich kleine winkeltjes. In de gerestaureerde pandjes zijn verschillende specialisten. De Herenstraat vormt met haar omgeving het historisch hart van Oud-Rijswijk, met als hoogtepunt de Oude Kerk. Ook bevindt zich hier Museum Rijswijk, waar alles over de geschiedenis en cultuur van Rijswijk toonbaar gemaakt wordt.

Naast het oude winkelcentrum met gespecialiseerde detailhandels is het ook mogelijk om moderne winkels te bezoeken. In het bijna volledig overdekte winkelcentrum de Bogaard bevinden zich bijna 180 winkels. Bijkomen kan op een van de gezellige terrassen onder het genot van heerlijke High Tea.

Naast de historie en de gezellige winkels is er ook groen te vinden in Rijswijk. Er zijn genoeg parken waar bewoners hun hond kunnen uitlaten, maar ook toeristen kunnen hier een mooie wandeling maken. Een park met oud-Engelse landschapsstijl, waar tevens monumentale landhuizen verborgen liggen, is een aanrader. Ook in het Wilhelminapark en het Elsenburgerbos kun je genieten van de rust en omgeving.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden