Ik wil reserveren

High Tea Hotel Arsenaal Delft

 • Op locatie

High Tea menu

Luxe High Tea – €27,50 p.p.

 • 2 etagères vol met hartige en zoete lekkernijen
 • Onbeperkt losse, verse thee en koffie

Voor kinderen tot 12 jaar kost de High Tea €20,00 per persoon.

Wil je de High Tea nog feestelijker maken? Dan kun je de Luxe High Tea beginnen met een glaasje prosecco (op aanvraag).

Algemene info

Hotel Arsenaal Delft bevindt zich in het hart van de historische binnenstad van Delft, op een schiereiland tussen de Oude en Nieuwe Delft. Met een korte wandeling bevind je je in de kortste tijd bij alle musea, sfeervolle pleinen, winkels en cafés. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

Deze unieke locatie biedt de ideale setting voor een luxueuze High Tea in Delft, gehuisvest in een historisch pand dat de warme en gastvrije sfeer van de stad weerspiegelt. Het pittoreske complex, met zijn schilderachtige charme en een architectuur die doet denken aan Vermeer, is van aanzienlijke (cultuur)historische betekenis en is dan ook terecht geregistreerd als Rijksmonument.

Geniet van verrukkelijke gerechten en onbeperkte koffie en thee tijdens een High Tea bij Hotel Arsenaal in Delft. Er wordt een selectie van hartige en zoete lekkernijen in twee verrukkelijke rondes geserveerd. Begin met een smakelijke hartige etagère met een assortiment aan luxe sandwiches, kaas-rucola kroketjes, verse carpaccio en een scala aan verrukkelijke zoetigheden zoals diverse soorten chocolade bark, huisgemaakte blondie en fudge en aardbeien gedoopt in witte chocolade.

Bestel de HighTea.nl Hotel Arsenaal Delft cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 9.0/10
  Anoniem
  27-02-2024
  Heel erg mooi hotel op een ontzettend mooie locatie. We hebben enorm genoten van ons bezoekje en de High Tea! Vriendelijk en behulpzaam personeel.
  Datum van mijn bezoek: 26 februari 2024
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  10