High Tea Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn ligt  aan de Oude Rijn en Gouwe midden in het Groene Hart.  Het gezellige dorp ligt in de provincie Zuid Holland. Een plaats met prachtige natuur, oude monumenten, leuke evenementen en een leuk centrum. Geniet van een heerlijke High Tea bij één van de  horecalocaties die het dorp aanbiedt. Wij hebben voor jou een selectie gemaakt van leuke High Tea locaties.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Alphen aan den Rijn? Bekijk dan ook Gouda en Bodegraven.

Alphen aan den Rijn

Leuke locaties Alphen aan den Rijn

Filtering

Meer over High Tea in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn heeft een groot aanbod aan rijksmonumenten en oorlogsmonumenten, bijvoorbeeld de Oudshoornse kerk, die in 1665 gesticht is aan de Oude Rijn. De Remonstrantse kerk was vroeger een synagoge voor de Joodse gemeenschap. Korenmolen de Eendracht heeft tot 1955 gewerkt en is nu open voor bezoek. Monument de Ridderhof is geplaatst ter herdenking van de schietpartij in 2011.

Naast monumenten zijn er verschillende attracties te vinden in Alphen aan den Rijn. Zo kun je allerlei soorten vogels ontdekken in het grote vogelpark Avifauna. Of duik de geschiedenis in, in het themapark over de prehistorie, Romeinse Tijd en Middeleeuwen in het Archeon. Theater Castellum is een theatergebouw met theaterzalen, bioscoopzalen, cafés en een restaurant.

Wil je iets actiefs doen in Alphen aan den Rijn? Dan kun je een baantje trekken in zwembad De Hoorn of Aquarijn. De Zegersloot is een prachtig recreatiepark om een mooie wandeling of fietstocht te maken met een leuke kinderboerderij en de Zegerplas. De Zegerplas wordt gebruikt voor diverse watersporten, zoals windsurfen, waterskiën, wakeboarden en sportduiken,

Een dagje in Alphen aan den Rijn sluit je natuurlijk af met een heerlijke High Tea. Geniet van zoete en hartige lekkernijen in combinatie met een kopje thee.  Verse scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, wraps, brownies en chocolaatjes, als dat geen traktatie is. Om de belevenis compleet te maken kun je de High Tea starten met een glaasje prosecco of champagne.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden