Ik wil reserveren

High Tea Yume Koffie- en Theehuis

 • Op locatie
 • Vegan
 • Glutenvrij

High Tea menu

High Tea – € 29,95 p.p.

De High Tea bestaat uit:

 • Zoete ronde met diverse taartjes
 • Hartige ronde met een lekker soepje en broodjes
 • En thee natuurlijk!

Met heerlijke verschillende smaken losse thee. Laat je bijvoorbeeld verrassen door spannende melanges zoals Notendroom of Ginkgo lemon twist. 

Dieetwensen? De High Tea kan ook glutenvrij en/of vegan! Geef dit wel duidelijk door bij de reservering.

Algemene info

YUME is een koffie- en theehuis, gevestigd in het hart van PlantenTuin Esveld in Boskoop. Op deze prachtige, groene locatie serveren wij heerlijke verse koffie en thee met huisgemaakt gebak. Maar ook een lunch, borrel, High Tea of feestjes behoren tot de mogelijkheden.

Bij Yume kun je dus ook terecht voor een heerlijke High Tea. De High Tea bestaat uit een zoete en een hartige ronde, van een lekker soepje tot diverse taartjes en verschillende soorten losse thee. Laat je bijvoorbeeld verrassen door spannende melanges zoals Notendroom of Ginkgo lemon twist.

Bestel een HighTea.nl Yume cadeaubon om iemand blij mee te maken. 

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.5/10
  Magda van Wijk
  2-09-2023
  We hebben genoten van alle lekkers maar iets meer soorten thee zou lekker zijn en een theelichtje onder theepot blijft het water langer heet en een afsluiter als koffie of bolletje ijs zou het helemaal af maken. En naast de gezellige huiselijke accommodatie zou de kleding van het personeel daarop gezelliger/kleurrijker kunnen worden aangepast.
  Datum van mijn bezoek: 1 september 2023
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  9
  Service
  9
 • 9.0/10
  Anoniem
  13-10-2022
  Het was onze eerste ervaring met Yume Koffie- en Theehuis en het is ons zeer goed bevallen. De sfeer was gezellig, de bediening en de kwaliteit van de high tea waren goed. Na afloop hebben we nog even rondgelopen in de plantentuin. Het is zeker het aanbevelen waard.
  Datum van mijn bezoek: 12 oktober 2022
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  9
  Service
  9
 • 8.8/10
  Anoniem
  28-08-2022
  Heerlijke high tea gehad , gezellig buiten gezeten Vriendelijke, gezellige bediening.
  Datum van mijn bezoek: 27 augustus 2022
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  10
  Service
  9