High Tea in Delft

High Tea Delft heeft een verzameling van leuke High Tea locaties. De stad staat bekend om haar gastvrijheid en kent veel gezellige kroegjes, restaurantjes en natuurlijk ook plekjes waar je kunt genieten van zoete en hartige hapjes. Deze locaties kiezen wij op basis van recensies, ervaringen van bloggers en onze eigen ervaringen. Benieuwd naar meer locaties in de omgeving van Delft? Bekijk dan Den Haag en Rotterdam.

Delft

Leuke locaties in Delft:

Filtering

Meer over High Tea in Delft

Een bezoek aan Museum Prinsenhof is eigenlijk niet over te slaan als je deze stad bezoekt. Je vindt er een uitgebreide collectie schilderijen, aardewerk en gebruiksvoorwerpen. Maar het hoogtepunt is toch wel de slaap-/werkkamer van Willem van Oranje. Hier werd hij op 10 juli 1584 vermoord door Balthasar Gerards. Je kan de kogelgaten nog zien in de muur! In de Nieuwe Kerk vind je het praalgraf van Willem van Oranje. Ook alle familieleden van het koninklijke huis worden hier nog steeds bijgezet in het familiegraf.

Natuurlijk is Delft dé stad van het wereldberoemde en karakteristieke Delfts Blauw. Je kunt er dan ook nog steeds ervaren hoe dit op authentieke wijze wordt vervaardigd. En wist je dan Johannes Vermeer in deze stad werd geboren? Je kan hier alles leren over het werk en leven van deze schilder. Bovendien is het Vermeer Centrum Delft de enige plaats ter wereld waar je al zijn meesterwerken kunt bewonderen.

Delft is de ideale stad om te verkennen vanaf het water. Vaar over de eeuwenoude grachtengordel en bewonder alle bezienswaardigheden en de mooie, oude boogbruggen. Een andere bijzondere manier om de historische binnenstad te bekijken, is met de paardentram. Wil je toch liever zelf wat bewegen? Kies voor een van de vele fiets- of wandelroutes. En wil je onderweg even uitrusten? Neem dan de tijd voor een overheerlijke High Tea.

Een heerlijke high tea is altijd gezellig; met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes met (meestal) onbeperkt thee. En bij scones hoort traditioneel clotted cream en jam. Om de belevenis helemaal compleet te maken kun je het arrangement starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne in plaats van gelijk met een pot thee te beginnen. Soms gebruiken restaurants in Delft overigens de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld.

Krijg je Delft niet helemaal ontdekt in een dag? Geen enkel probleem! Ook wat betreft overnachting heb je een uitgebreide keuze: van een goedkope hostel, tot een luxe hotel.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden