High Tea in Leiden

Leiden is een stad met vele mogelijkheden. Zo kun je wandelen, van een High Tea genieten, fietsen, winkelen, een tocht maken langs de muurgedichten of 1 van de 2800 monumenten bekijken. Daarnaast heeft Leiden ook horeca, heel veel horeca. Leiden staat ook wel bekend als de studentenstad. Mede hierdoor heeft de stad honderden restaurants, eetcafés en kroegen. In de zomer wordt zelfs de nieuwe Rijn omgebouwd tot een varend terras. High Tea Leiden heeft op basis van recensies en ervaringen de leukste High Tea’s in Leiden voor je op een rij gezet.

Leiden

Leukste High Tea locaties in Leiden:

Filtering

Meer weten over Leiden

In de laatste jaren van de 20ste eeuw heeft Leiden een gedaantewisseling ondergaan. Leiden was voorheen een verpauperde fabrieksstad zonder met als belangrijkste lichtpuntje de universiteit. In de jaren 80 verdwenen de meeste fabrieken en daarmee ook de werkgelegenheid. Gelukkig vond de stad een nieuwe bron van inkomsten en is tegenwoordig de werkloosheid in Leiden erg laag. De bevolking behoort zelfs tot de hoogst opgeleide bevolking van Nederland.

We hebben met de grootste zorgvuldigheid een selectie gemaakt voor de High Tea’s. Mocht op High Tea Leiden toch nog een locatie ontbreken, waarvan jij denkt dat deze een echte toegevoegde waarde is, laat het ons dan gerust weten. Uiteraard zijn we ook altijd blij met recensies, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt.

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen