High Tea in Leiden

Leiden is een stad met vele mogelijkheden. Zo kun je wandelen, fietsen, winkelen, een tocht maken langs de muurgedichten of 1 van de 2800 monumenten bekijken. Daarnaast heeft Leiden ook horeca, heel veel horeca. Leiden staat ook wel bekend als de studentenstad. Mede hierdoor heeft de stad honderden restaurants, eetcafés en kroegen. In de zomer wordt zelfs de nieuwe Rijn omgebouwd tot een varend terras. We hebben op basis van recensies en ervaringen de leukste High Tea locaties in Leiden voor je op een rijtje gezet. Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Leiden? Bekijk dan ook eens Alphen aan den Rijn of Den Haag.

Leiden

Leuke High Tea locaties in Leiden:

Filtering

Meer weten over Leiden

In de laatste jaren van de 20ste eeuw heeft Leiden een gedaantewisseling ondergaan. Leiden was voorheen een verpauperde fabrieksstad zonder met als belangrijkste lichtpuntje de universiteit. In de jaren 80 verdwenen de meeste fabrieken en daarmee ook de werkgelegenheid. Gelukkig vond de stad een nieuwe bron van inkomsten en is tegenwoordig de werkloosheid erg laag. De bevolking behoort zelfs tot de hoogst opgeleide bevolking van Nederland.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

We hebben met de grootste zorgvuldigheid een selectie gemaakt. Mocht er toch nog een leuke locatie ontbreken, waarvan jij denkt dat deze een echte toegevoegde waarde is, laat het ons dan gerust weten. Uiteraard zijn we ook altijd blij met recensies, zodat hierdoor de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden