Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Wellness-Hotel Leiden

 • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

 • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
 • Diverse soorten bonbons
 • Koekjesassortiment 
 • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
 • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Restaurant Twelve in Leiden geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om te reserveren ontvang je met de vouchercode per mail.  

In het centrum van de gezellige stad Leiden vind je Fletcher Wellness-Hotel Leiden. Op de 12e verdieping van het hotel bevindt zich het culinaire Restaurant Twelve, waar je geniet van heerlijke gerechten, een panoramisch uitzicht over de duinkoppen van het Noordzeestrand en de stad Leiden. Je kunt er voor kiezen om aan te sluiten voor een gezellige High Tea met vrienden en familie.

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.0/10
  Nienke Holter
  28-08-2020
  Opvallend centraal gelegen locatie voor high tea , was prima. Was gewoon goed.
  Datum van mijn bezoek: 23 augustus 2020
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8