High Tea in Soest

Nabij Utrecht, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug, ligt het mooie Soest. Je kan er niet alleen heerlijk tot rust komen in de duinen of fietsen door het heuvelachtige bos, ook zijn er genoeg leuke attracties of laat je verwennen met een High Tea in één van de leuke restaurants  in Soest. Ook leuk om eens te bekijken zijn Utrecht, Amersfoort en Zeist

Soest

Leuke locaties in Soest:

Filtering

Meer over High Tea in Soest

Wist je dat Herman van Veen geboren en getogen is in Utrecht? Zijn favoriet in Soest is Landgoed de Paltz. Dit is een prachtig landgoed waar je heerlijk kunt wandelen of je weg vinden door het doolhof. Bij dit mooie plekje heb je ook het Herman van Veen Arts Center. Het is helemaal tot rust komen in de Utrechtse Heuvelrug!

Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Genieten van zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes?  Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden