Ik wil reserveren

High Tea Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede

  • Op locatie

High Tea menu

High Tea – € 32,50 (2 personen)

  • Diverse soorten muffins en kleine cakejes
  • Diverse soorten bonbons
  • Koekjesassortiment 
  • Kleine sandwiches of minibroodjes luxe belegd met vis en vlees
  • Onbeperkt thee (of koffie)

Algemene info

Zin in een middag vol verwennerij terwijl je gezellig bij kletst met vrienden of familie onder het genot van thee (of koffie) en lekkere hapjes? Bij Brasserie De Bakspieker in Enschede geniet je samen van een heerlijke High Tea voor 2 personen in één van de unieke 3- en 4-sterren hotels. Je betaalt totaal maar € 32,50 voor 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan bij je reservering! Een High Tea bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Tea voucher waarmee je een High Tea kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om te reserveren ontvang je met de vouchercode per mail.  

Naast het stadion van FC Twente bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede. Het hotel is gebouwd in een authentieke Saksische stijl en heeft een rijke geschiedenis die nog steeds voelbaar is. Het hotel beschikt over een sfeervol restaurant en een gezellige hotelbar waar het heerlijk vertoeven is. Kom je genieten van een gezellige High Tea? Wij ontvangen jou graag!

Bestel de HighTea.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.3/10
    Denise Maak
    21-08-2020
    Was een prima high tea voor een prima prijs, lekker gegeten, vriendelijk personeel en gezellige middag gehad. Prima!
    Datum van mijn bezoek: 17 augustus 2020
    Eten & drinken
    8
    Prijs / kwaliteit
    9
    Sfeer
    8
    Service
    8