High Tea in Ruurlo

Ruurlo is een dorp in de Gelderse Achterhoek, in de gemeente Berkelland. In het gezellige centrum van Ruurlo is genoeg te doen. Er zijn veel leuke restaurantjes en barretjes te vinden. De horecagelegenheden bieden heerlijke High Tea’s aan. Wij hebben een overzicht gemaakt van de leukste High Tea locaties in Ruurlo.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Ruurlo? Bekijk dan ook eens Arnhem en Enschede.

Ruurlo

Leuke locaties in Ruurlo:

Filtering

Meer over High Tea in Ruurlo

Vanuit het centrum loop je zo naar het prachtige Kasteel van Ruurlo. Dit kasteel en de omgeving ervan is zeker de moeite waard om te bezoeken. Maar ook het centrum zelf is erg leuk. Hier zijn leuke winkeltjes, restaurantjes en bars te vinden. Sommige horecagelegenheden bieden ook een heerlijke High Tea aan. Even lekker ontspannen en genieten van verschillende hartige en zoete hapjes. Daarna kun je mooi de natuur van Ruurlo ontdekken. Zowel leuk voor een wandelaar als voor de fietsers.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld. Zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes. Als dat geen traktatie is, weten wij het ook niet meer.

Als je wil blijven overnachten zijn er genoeg leuke Bed&Breakfasts of campings te vinden. Leuk om bijvoorbeeld een heel weekend Ruurlo en andere steden in de Achterhoek te verkennen.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden