Ik wil reserveren

High Tea Theehuis De Busker

  • Op locatie
  • Glutenvrij

High Tea menu

High Tea – €25,00 p.p.

  • Heerlijke scones met verschillende soorten jam en zelfgemaakte lemon curd
  • Meerdere zelfgemaakte gebakjes
  • Diverse soorten sandwiches
  • Onbeperkt thee of koffie

Bovenstaande high tea is in overleg naar eigen wens aan te passen. Heb je een allergie, vegetarisch dieet of gluten- en/of lactosevrij dieet? Daar houdt Theehuis de Busker rekening mee! Met andere diëten kan ook rekening gehouden worden, maar dan kan het bovenstaande variëren. Mocht je aanpassingen wensen op wat voor manier dan ook, geef dit aan in het opmerkingenveld bij jouw reservering.

Algemene info

Sinds 2009 wordt Theehuis de Busker gerund door Ashley en Kevin Rhebergen, toentertijd 10 en 8 jaar. Inmiddels is het theehuis uitgegroeid tot een heus familiebedrijfje waarin zij al jaren onze gasten blij mogen maken met heerlijke High Tea's. Velen komen terug voor de zelfgemaakte gebakjes, vers gemaakte sandwiches en natuurlijk de overheerlijke scones! Theehuis de Busker is iedere dag geopend voor haar gasten! Aan begin- of eindtijden doen zij niet, dus geniet van uw kop thee met heerlijke high tea. Wil je alleen of samen komen genieten? Dat kan, bij Theehuis de Busker hoef je niet met een minimaal aantal gasten te komen.

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden? Wacht dan niet langer en reserveer die mooie middag voor een heerlijke high tea met jouw familie en vrienden!

Bestel de HighTea.nl Theehuis De Busker cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighTea.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

Geen reviews beschikbaar