High Tea Noordwijk

Midden in de bollenstreek aan de Nederlandse kust ligt Noordwijk. In deze badplaats kun je er winkelen, fietsen of wandelen en uiteraard genieten van een heerlijk 13 kilometer lange strand en het prachtige duingebied. Even uitrusten? Geniet van een heerlijke High Tea bij één van deze leuke locaties!

Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Noordwijk? Bekijk dan ook eens LeidenHaarlem en Voorhout.

Noordwijk

Leuke locaties in Noordwijk:

Filtering

Meer over High Tea in Noordwijk

In het voorjaar staat Noordwijk in teken van allerlei bloeiende bollenvelden. Dankzij de ligging in het hart van de Bollenstreek kun je een heerlijke fietstocht maken door de miljoenen bloeiende tulpen. Breng een bezoek aan de Keukenhof en het bloemencorso. Wil je liever iets actiefs? Er zijn genoeg wandel- en fietsroutes in en rondom Noordwijk. Ook kun je in Noordwijk mini-golfen, trampoline springen en op ongeveer 20 minuten rijden van Noordwijk ligt Linnaeushof, dit is de grootst speeltuin van Europa.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een heerlijke high tea is altijd een goed idee! Met elkaar genieten van lekkere hartige en zoete hapjes eten met onbeperkt thee. Om de belevenis compleet te maken kun je in plaats van alleen thee ook starten met een glas prosecco of zelfs een glas champagne. Soms gebruiken de restaurants overigens ook de term Afternoon Tea maar hiermee wordt hetzelfde bedoeld.

Alles verkend en wil je even tot rust komen, kletsen en genieten van zachte scones met clotted cream en jam, huisgemaakte taartjes, sandwiches, brownies, bonbon chocolaatjes en lekkere koekjes?  Wij hebben de leukste locaties voor je uitgezocht. Kies jouw favoriet en reserveer direct!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio of mogelijkheden om een High Tea te bestellen voor bezorging aan huis.

High Tea cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Tea cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden